Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Başarılar: 2011 : Anadolu Lisesi : 2 2012 : Anadolu Lisesi : 14

Saatler: 08.45 - 15.25
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02843214012

Belgegeçer - (284) 321 4012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://cumhuriyetliyizbiz.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Nazifbey Cad. No6/2 Lalapaşa / EDİRNE

Yemekhane :1

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Ortaokulu Lalapaşa ilçe merkezinde 2 katlı binası ile hizmet vermektedir.

Adres - Merkez Mah. Nazifbey Cad. No6/2 Lalapaşa / EDİRNE

Ulaşım İlçe merkezinden il merkezine / İl merkezinden ilçe merkezine 30 dk aralıklarla Belediye otobüsü kalkmaktadır. Ulaşım süresi 25 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık EDİRNE - LALAPAŞA 25 km