Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
Rehberlik Yürütme Komisyonu Toplantısı Rehberlik Yürütme Komisyonu Toplantısı

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu sene başı toplantısı 08 Ekim Perşembe günü saat 13.00'te başladı. Yapılan toplantıya okulumuz sınıf şube rehber öğretmenleri ve  H. Hüsnü Tekışık Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden Gürkan ÖZBAY  katıldı.Sınıf şube rehber öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı, uzaktan eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma faaliyetleri hakkında bigi verdi.

8 Ekim 2020
Personelimiz ile toplantı Personelimiz ile toplantı

Okul Müdürümüz Kemalettin AYDIN okulumuzda çalışmaya yeni başlayan personelimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

EBA TV'YE ULAŞAMAYAN ÖĞRENCİMİZ KALMADI EBA TV'YE ULAŞAMAYAN ÖĞRENCİMİZ KALMADI

Okul Müdürümüz Kemalettin AYDIN ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ufuk ÖZCAN'ın yaptığı çalışmalar ile televizyonunda sorun olan öğrencilerimizin sorunları giderilerek, yapılan çalışmalar ile EBA TV'ye ulaşım sağlayamayan öğrencimiz kalmadı.

22 Eylül 2020

Müdürlüğümüzce Bakanlığımızın "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" prensibini temele alan 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, öğrencilerimizin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, sahip olduklarını yaşadığı toplum yararına harcamaktan çekinmeyen, bilime sevdalı, kültüre meraklı, duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan, 2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde ilimizde uygulanan Vizyon Proje Çalışmaları E-Kitap haline getirildi.

Projelerin hazırlanmasında, uygulanmasında emeği geçen, projelerimize katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Hijyen Eğitimi Hijyen Eğitimi

Lalapaşa İlçesi idareci ve öğretmenler için verilen hijyen eğitimi seminerine katılım sağladık.

22 Eylül 2020
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARIMIZ BAŞLADI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARIMIZ BAŞLADI

14 Eylül Pazartesi günü Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız başlamıştır.

EBA DESTEK NOKTASI EBA DESTEK NOKTASI

Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrencilerimiz için EBA destek noktası oluşturduk. EBA destek noktasında derslere erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilerimize gerekli imkanları sunuyoruz.

14 Eylül 2020
VELİ TOPLANTISI VELİ TOPLANTISI

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) ile ilgili 8.sınıf öğrencilerimizin velileri ile 11 Eylül 2020 Cuma günü toplantımızı  gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Kemalettin AYDIN'ın konuşması ile başlayan toplantımız 8/A ve 8/B Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin açıklamaları ile devam etti.

13 Eylül 2020